Furmint-Februári élmények

a

Március 8-án pénteken, a Taste Balaton nyitó estéjén a keszthelyi tokhal lesz a főszereplő a Káli Art Inn éttermében. A rendhagyó vacsoraestünk nem csak az ízlelőbimbóinkra, hanem a fülünkre is nagy hatással lesz, hiszen a vacsora alatt Kalmus Felicián csellőművész és zeneszerző fog dallamaival miket elkápráztatni.

?A menü?
 
Amuse bouch
Tokhal brandade, olíva tapenade
 
Előétel
Hidegen füstölt tokhal tatár, zöldalma, édeskömény
 
Főétel (halimádóknak)
Gőzőlt tokhal, hajdina, sütőtök
 
Főétel (húsimádóknak)
Őz gerinc, gesztenye, szarvasgomba, fodroskel
 
Desszert
Karamellizált körte és fehér csoki galette
 
? A vacsora kezdete: március 8. 19 óra
?A vacsora részvételi díja külsős vendégként: 29 900 Ft/fő (a helyek száma limitált), 3 tételes borpárosítás 5 500 Ft/fő
?️2 éjszakás "Tokhal vonóval vacsoraest" ajánlatunk (03.08-10.): https://www.kaliartinn.hu/kapcsolat/foglalas...

Tokhal vonóval vacsoraest Kalmus Feliciánnal

a