Blog

a

Hol? Nálunk!

Amikor a kortárs gasztronómia és kultúra összefonódik, varázslatos dolgok születnek.

Mi mindig is tudtuk, a Káli Art Inn, Köveskál szívében, több mint egy szálláshely. Nálunk a kreativitás, az innováció és a hagyományok tisztelete egyesül, hogy valami igazán különleges élményt nyújtson vendégeinknek, akik testileg-lelkileg is gazdagodhatnak, köszönhetően a különleges programoknak, mint amilyen a mostani vacsoraszínház is volt. Pelsőczy Réka állította össze a műsort, melyet a Káli Art Inn éttermében Mészáros Béla közreműködésével adott elő. A zenei aláfestésről Szűcs Gabi gondoskodott. A felszolgáló szerepében és a való életben egyaránt:) Benkő Barbara volt.

Az este menüje :

 

Az "Amouse bouche", a "Kávéfolt" című kávés csicsóka tartlettel és mangóval nyitotta meg az estét, ami már az elején felkeltette a vendégek érdeklődését.

Az "Előétel", a "Viharos Szerelem" hízott kacsmáj patéval, eperrel és timur borssal folytatódott, melyet az

"Afrodiziákum" című égetett zeller erőleves és diós tortellini követett.

A "Párizsi út" nyúlgerinc, paraj és ratatouille főétellel, majd a

"Pohár bor" című Káli furminthab, citromfű és mandula desszerttel zárult.

 

A művészek, Pelsőczy Réka, Szűcs Gabi és Mészáros Béla, rendkívüli tehetséggel és szenvedéllyel töltötték meg az estét. Játékukkal az egész termet életre keltették, lehetővé téve a közönség számára, hogy szinte a díszlet részeként élvezhessék az előadást. Az "Ágytól-asztaltól" című darabban a színészek és a séfek közötti együttműködés olyan atmoszférát hozott létre, ahol a történet szála és a menü fogásai tökéletes harmóniában fonódtak össze.

 

A színészek lelkesedése és a séfek kreativitása egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy minden egyes jelenet és fogás maradandó emlékké váljon. A darab minden fordulata után az asztalra kerülő ételkülönlegességek nem csak a száj ízlelőbimbóit kényeztették, hanem a látvány és az illatok révén a többi érzékszervünket is megmozgatták.

 

Feledhetetlen élmény volt, és folytatás következik...

Várjuk Önöket szeretettel legközelebb!

a