Furmint-Gasztrofalu-Köveskál

2018. február 23-i hét végére trendteremtő Furmint napot szervezünk Gasztro-falu  szellemében, a borfajta és a barátságunk megünneplésére.

 KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK

Program:

Február 23. péntek:

Káli Art Étterme

18 órától ültetett furmintkóstoló vacsorával, egy neves  sommelier közreműködésével.

Az ízletes fogásokat készíti meghívott chef vendégünk Zoboki Zoltán, és a vacsorához az ország „legszebb” furmintjait kínáljuk. Ezen az estén akusztikus zene szórakoztatja vendégeinket.

A Gasztrofalu másik kettő éttermében szintén furmint vacsora zajlik ebben az időben.


Február 24. szombat:

11 és 17 óra között lehetőség lesz furmintokat kóstolni a Pálffy és a Káli Kövek pincészetekben, az előző napi szakmai találkozón bemutatott tételekből.

12-13.30 és 15-16.30ismerkedés balatoni, és más környékek furmintjaival Káli Art Inn-ben.

Ezekben az idősávokban a másik kettő étteremben szintén furmintokkal lehet ismerkedni.

 

12-19 óra között kiállítás a Kultúrházban és furmint téka, ahol a napközben megkóstolt tételek megvásárolhatóak.

18 órától furmint borokhoz készített vacsora újabb furmint tételekkel. A csapat, aki a vacsorát prezentálja ugyanaz, a borok és az ételek megújulnak.

Az esemény fővédnöke Pálffy Gyula

Helyszínek:

Káli Art étterem; Kővirág étterem; MIaKŐ étterem; Pálffy borászat; Káli Kövek borászat; Kultúrház