Ki Márton napján libát nem eszik, egész évben éhezik

így tartja a mondás.

Hogy a mi vendégeinknek ne kelljen ettől tartani, ahogyan a korábbi években, most is gondoskodunk a libalakomáról.

Beszámoló a tavalyi eseményekről

 A menüről előzetesen csak annyit, hogy a "boldoglibákat" a Gyulakeszi Gyula farmon nevelik  és mi mindent megteszünk, annak érdekében, hogy önöket is boldoggá tegyék!

Idén Ekler Viktor lesz a konyhán a meglepetés.

Ő a pályáját a Dérynében kezdte, bejárta a fél világot, főzött sejkeknek a sivatagban és hollywoodi hírességeknek egyaránt. Legutóbb a Gasztroangyal vendégeként láthatták a televízióban. 2017 elején meghívtuk a mi konyhai csapatunkhoz a szokásos éves konzultációra, és úgy megszerettük, hogy alig várjuk, megkóstolhassuk, mit készít nekünk libából.

Előzetesen elárult annyit, hogy tradicionális fogásokat készít modern technológiával. Lesz libamáj és libakolbász, liba consommé és liba croquett is!