Testi és lelki feltöltődés

Hogyan pihenjünk hatékonyan?

Sokat tehetünk testi egészségünk megóvásáért és lelki harmóniánk megteremtéséért, ha rendszeresen figyelünk a belső hangra, a testünk jelzéseire...

Szükségünk van a pihenésre, de nem mindegy, milyen körülmények között és hogyan töltjük a stresszes hétköznapok utáni lazítást.

A legtöbb ember hajlamos a párhuzamot vonni a pihenés és a semmittevés között, pedig hiába édes és gondtalan a lazulás, igazán csak akkor tudunk feltöltődni, ha az erre szánt időbe aktív és élményeket nyújtó programokat is beiktatunk.

A Káli-medencében, egyedülálló környezetben tehetünk kisebb-nagyobb sétákat vagy erőteljes túrákat , kerékpározhatunk, futhatunk kedvünk szerint.

Ha mégsem vágyunk aktív mozgásformára, de szeretnénk, ha az izmaink mozognának, akkor érdemes egy erőteljes masszázsformát választani. Alkalmas lehet erre a svéd masszázs vagy a frissítő hatású sportmasszázs is. Miközben a letapadt izmainkat kimozgatják, a felszabaduló energia ugyanúgy kalóriákat éget, mintha mozognánk, ráadásul a stressztől is sokkal könnyebben szabadulhatunk meg így.

Ha megfáradt izmainkat és szellemünket szeretnénk kényeztetni, Dia szakértő kezei közt egy aromamasszázs a legjobb erre a célra.