Masszázs típusok

Aromaolajos izomlazító klasszikus masszázs 

hát vagy teljes test 25’/ 50’

"kényeztetés testnek és léleknek"

Ez a masszázs típus minden főbb izomcsoportot érint. A masszőr a lábfejek

pici izmainak átmasszírozásától a lapockák környékén található izomcsomók

lazításán át a test legfontosabb izmait kezeli. A gerinc melletti izomzat

kiegyenlítése fokozott figyelmet kap.

A masszázs hatására azonnal érezhetően javul a testérzetünk és testtartásunk.

Fokozza a nyirok - és vérkeringést, így a salakanyagok eltávozását is elősegíti.

A masszázshoz az aktuális állapothoz választott illóolajat használjuk.

A terápia a különleges aromaolajaink illatának emlékével zárul


 Lávaköves testmasszázs  

50’

"érintés a föld szívétől"

A Lávakő gyógyító hatását már több ezer éve ismerjük. Az amerikai indiánok, az indiaiak és az ősmagyar sámánok is használták gyógyítás céljából. Méregtelenítő hatása van, serkenti a sejtek vízutánpótlását, erősíti az inakat, segíti a kötőszövet regenerálását, illetve serkenti a vérkeringést. Biztosítja az egyensúlyt a szervezetben, nyugtatja az idegrendszert és hatékonyan serkenti az idegsejtek megújulását.

A kezelés speciális masszázstechnikára épül, stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet. A 40-60 °C fokra felmelegített, különböző méretű bazalt kavicsok segítségével a bőrre juttatok aromaolajok hatására az izmok ellazulnak, a test elengedi a feszültségeit. Egyaránt hat az izmokra, a vázrendszerre és a szellemre. A masszázs alatt születő energia harmonizáló és tisztító hatású. Ez az egyedi terápia a vulkanikus tevékenység alatt keletkező kövekkel rendkívül hatékony.


 

Nyugtató, szépítő arc és fejmasszázs

25’

"léleksimítás"

 

 

Reflex talpmasszázs
25’

"könnyű léptek"

Az emberi testet behálózó energiapályák a talpon végződnek. A talp reflexpontjai összeköttetésben állnak a belső szervekkel, ezért amikor masszőr ezekre a pontokra gyakorol hatást, az egész szervezetre befolyással van. A reflexzónák masszírozásával elősegíti a szervezet méregtelenítését, a salakanyagok távozását a szervezetből és ezáltal a tápanyagok könnyebb felszívódását. A kezelés hatására a talpak pici izmai ellazulnak és a láb vérkeringése felpezsdül , az egész test energia egyensúlya helyreáll.

 Teljes lábmasszázs

45’

"csípőtől bokáig"

Lábunk viseli nap-mint nap testünk terhét. A kezelés során masszőrünk csipőtől bokákig a láb izomköteget masszírozza végig. A  fáradt izmok ellazulnak, az izomrostok regenerálódása felgyorsul.

Túrázás után kifejezetten ajánljuk!